Zbulo social fab-lab

Pershendetje ,nese keni deshire dhe kohe te lire ejani na vizitoni ne ambjentet tona te social fab-lab. Per me shume info jemi te hapur ndaj pyetjeve tuaja
www.komunitetiemanuel.org
www.fondazionemmanuel.org

2 Likes