Workshop për Git


(Xheni Myrtaj) #1

Me kërkesë të veçantë nga @nshehu :wink: po mendoja të organizoja sërish workshop per Git si dhe pse jo zgjidhje e “first starter issues” në projekte open source si prsh phpList, dhe nëse ka interes mjaftueshëm mund t’a zhvillojmë një ditë të shtune, prsh në dt. 10 nëntor. Ndihma me organizimin është e mirëpritur :slight_smile:

Faleminderit,
Xheni


(Nafie Shehu) #2

Super Xheni :heart_eyes: e shtova ne wiki dhe vendosa strukturen e faqes me ca info qe te kesh mundesi te shtosh me shume pastaj ti :slight_smile: me thuaj nqs mund tet ndihmoj me gje tjeter.

https://wiki.openlabs.cc/faqja/Workshop_për_Git

Faleminderit,
Nafie


(Nafie Shehu) #3

Hey please propozo edhe nje orar qe ta shtojme ne wiki :slight_smile:


(Redon Skikuli) #4

Meqenese është e shtune propozoj 10.00. Flm per organizimin. Ping @infra per ceshtjen e internetit.

R.S


(Silva Arapi) #5

Thanks @Xh3n1 dhe sigurisht @nshehu per kerkesat e tua te vecanta :smile:

Okay me daten e propozuar gjithashtu, konfirmoj prezencen.


(Xheni Myrtaj) #6

Super! Thanks @nshehu, shtova oren 10:00 në wiki.