Workshop per Agile, Scrum, Kanban

Pershendetje,
Do doja te ndaja me ju nje workshop i cilli do te zhvillohet ne date 5 Dhjetor, ne Qendren Rinore te Tiranes, ne oren 16:00-20:00.
Workshop-i do te jete me teme: Agile, Scrum, Kanban trendet me te reja ne Teknologjine e Informacionit.
Qellimi eshte te njohi studentet me keto metodologji qe jane trendi i fundit dhe qe po perdoren nga kompanite ne tregun e punes.

Cfarë është Agile? Pse duhet ta njohim metodologjinë Agile dhe si na ndihmon?
Pse kompanitë po zgjedhin të funksionojnë bazuar mbi këtë metodologji? Si implementohet dhe si funksionon Agile?

Na u bashkoni për t’ju dhënë përgjigje të gjitha këtyre pyetjeve si dhe shumë të tjerave që lidhen me Agile. Software-t janë vetëm produkti, por si arrijmë deri aty?
Në 5 Dhjetor, ejani ta zbulojmë së bashku në Qendrën Rinore të Tiranës.
Do të jetë një trajnim interaktiv, ku do të mësojmë dhe argëtohemi.

Për t’u bërë pjesë, ju mund te regjistrohuni në linkun më poshtë:

Mund te na gjeni dhe si event ne Facebook gjithashtu. :slight_smile:

Faleminderit dhe mire u takofshim ! :slight_smile:

1 Like