WikiProjekti LGBT

Përshëndetje të gjithëve!

Vitin e kaluar kam nisur projektin WikiProjekti LGBT në gjuhën shqipe së bashku me disa wikipedianë të tjerë. Ky projekt ka si qëllim shkrimin e artikujve rreth temave të komunitetit LGBT. Në Wikipedia në gjuhën shqipe kemi mungesë të theksuar të artikujve rreth këtyre temave. Ky projekt synon të përmirësojë cilësinë dhe sasinë e artikujve rreth komunitetit në fjalë. Lista e artikujve që mund të përmirësoni ose të propozoni gjendet në këtë link: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProjekti_LGBT. Ju falenderoj paraprakisht.

4 Likes

Bravo për projektin @Kiki!

R.S

1 Like