WikipediaSQ jam

hej,

Do kisha shume deshira qe diten e neserme (e merkure) rreth ores 18:00 te shkoj ne Open Labs per te punuar rreth artikujve ne Wikipedia. Me qene se do doja te mesoja me shume rreth hapjes se artikujve nga fillimi do e vleresoja shume nese dikush me eksperienc te me asistonte.

Sigurisht dhe ndihma per celesat do te ishte shume e nevojshme. Mund te me ndihmoje dikush?

4 Likes

Hey Kristina :slight_smile:
Neser ne 17:30 ka event per LibreeOffice pra Open Labs eshte hapur. Do kaloj edhe une pastaj dhe mund tet ndihmoj me aq sa di :slight_smile:
Nafie

3 Likes

Shumë faleminderit! Po kaloj nesër pra dhe po i bashkohem me këtë rast dhe prezantimit për LibreeOffice :slight_smile:

2 Likes