Wikipedia Edit-a-Thon: WikiFilmat SQ në 2021

Këtë të shtunë 06.02.2020 @ 17.00 vijimë aktivitetet për përmirësimin e përmbajtjes rreth produksioneve shqiptare të filmave. @Sidorela ka përgatitur shumë material dhe referenca që do përdorim dhe sic thotë dhe populli referencat janë gjysma e punës. Anëtarë të tjerë të Wikimedia Comunity User Group Albania do të të ndihmojnë për cdo pyetje që mund të kesh.
Eshtë aktivitet për ata që kanë eksperiencë të mëparshme por dhe për ata që dëshirojnë të bëjnë hapat e para. Aktiivteti do organizohet online dhe në vijim do shpërndajme dhe detajet teknike për mënyrën që mund të na bashkohesh.

Gjithashtu, për ata që na kanë shprehur dëshirë që t’i bashkohen Wikimedia Community User Group Albania ky është momenti ideal për t’u informuar rreth detajeve.

R.S

2 Likes

Link per ata qe duan te na bashkohen Home Room
Fillojme per pak minuta :slight_smile:

R.S