Wikipedia day 2018 Editathon

Përshëndetje,

Me 15 Janar mendojmë të organizojmë një Editathon për ditëlindjen e Wikipedia-s ku do mblidhemi për të edituar artikuj në gjuhën shqipe. Propozoj që ky event të shërbej si një follow up për vizitën në Arnhem duke krijuar artikuj në lidhje me këtë qytet. Si mendoni per këtë aktivitet keni sugjerime të tjera?

Faleminderit

Marini

4 Likes

+1 nga une, mendoj qe mund te te ndihmoj dhe une me organizimin.

Thanks,
Sidorela

2 Likes

+1. Count me in.

R. S

2 Likes

Hey guys, eventi është në FB tashmë. Kush ka mundesi ta bëjë publike please do që të marri pak trafik.

Thank you,

Marin

2 Likes

Hey Marin, ne Facebook nuk eshte e qarte qe do jete editathon? Apo thjesht do e quajme Anniversary?

Gjithashtu idealisht linko dhe ne eventin ngaqe e permende qe e krijove :slight_smile:https://www.facebook.com/events/545563669111694/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1515436721139768

Te lutem shto pershkrim dhe detaje ne Wiki pasi nuk ndodhet ende:
https://wiki.openlabs.cc/faqja/Wikipedia_15th_Anniversary

1 Like

Hey Elio, them ta quajmë ashtu meqë s’është diçka që mund të jetë në çdo event të Wikipedia, dhe atë ditë do bëjmë editime për artikuj të caktuara. E kam thënë tek description por shpresoj që njerëzit të shkojnë deri aty.
Yep do e editoj wikin me detaje sa më shpejt.