Wikimedia User Group Meetup

Shumë faleminderit për pjesëmarrjen dhe kontributet në Wikimedia Commons. Në takimin e rradhës nuk do editojmë, por do fokusohemi në planet e grupit të punës së user group-it.
Data: 23.03.2023
Ora: 18.30

R.S


Ja dhe postimi!

2 Likes

Falemindert Kristi! Sot nuk do kemi punetori por do fokusohemi tek aktivitetet e WCUGA ne vijim si dhe detyrimet administrative qe kemi si user group.

R.S