Wikimedia User Group Meetup

Organizohet sot në 18:30 takimi i parë i anëtarëve të Wikimedia Community User Group Albania për të planifikuar aktivitetet e 6 mujorit të parë të vitit.
Është moment ideal për t’u bashkuar në qoftë se dëshiron të angazhohesh si anëtar i User Group.

Shihemi në Open Labs hackerspace! :hugs:

2 Likes

Kete here e kam te pamundur te bashkohem por ju lutem mbani shenime nga takimi se me siguri do bashkohem ne aktivitete te tjera.
Kalofshi bukur e mesofshi sa me shume!

2 Likes

Njesoj edhe per mua, kete here nuk mundem por do te jem heren qe vjen!
Have fun!

2 Likes

https://etherpad.wikimedia.org/p/Wikimedia_User_Group_Meetup

1 Like

Takimi tjeter u vendos me 13 Shkurt ne oren 18:30

1 Like

Faleminderit @SoniaB qe ndave shenimet.

Nga shenimet, ne lidhje me cilesine e artikujve ne wikipedia mund te organizojme nje aktivitet per redaktimin te artikujve te wikipedia qe ka propozuar dhe Erjoni: Aktivitet për redaktimin e Wikipedia-s .

1 Like

Përshëndetje. Meqënëse disa nga të interesuarit më informuan që nuk mundën të hënave, jeni që takimi i ardhshëm të bëhet të mërkurën 15 shkurt, ora 18:30?

R.S

3 Likes

Për mua është shumë mirë të mërkurën.

1 Like

Dakordesoj per te merkurave.

1 Like

Super. Mund të ndihmojë dikush me imazhin që ta promovojmë? Mund të përdorim të njëjtin me takimin e kaluar me datën e ndryshuar.

R.S

@kristicunga te lutem na ndihmon dot me imazhin e kaluar por me daten e re?

1 Like

Say no more!

3 Likes

Faleminderit! Shihemi sot në 18.30 në hackerspace.

R.S

linku per shenimet: HedgeDoc - Collaborative markdown notes

1 Like

Faleminderit Gerjan për shënimet.
Ashtu si dhe dakortesuam në takimin e kaluar, do organizohet puntoria e parë e vitit për të gjithë ata që duan të bëjnë hapat e para në SQ Wikipedia (krijim llogarie, mësimi me rregullat bazë, editimi i parë i artikullit etj).

Data e aktivitetit: 21.02.2023 @ 19.00
Vendi: Open Labs hackerspace
Nuk ka nevojë për regjistrim për pjesëmarrje, por për një përgatitje më të mirë ju lutem shkruani këtu në qoftë se do jeni prezent. Gjithashtu, në qoftë se mund të merrni laptop do ju ndihmonte - në qoftë se nuk keni mund të përdorim kompjuter nga OL.

@IrdiIs në të njëjtën ditë më ke përmendur aktiivtetin Public Money Public Code. Mund ta shtyjmë për të mërkurën këtë aktivitet?

R.S

2 Likes

@rskikuli patjetër.
Për sa i përket takimit Public Money Public Code do postoj në ditët në vazhdim në varësi të gjendjes time shëndetësore.

1 Like

@kristicunga mund të na ndihmosh me imazh promovues? Mos harro logon e UG
Titulli: Puntori rreth editimit të SQ Wikipedia

R.S

1 Like

@kokushta në takim u propozua që të bëjmë një ose më shumë edit-a-thon në shkolla. Ka interes tek shkolla që jep ti mësim?

R.S

Imazhi promovues (flm @kristicunga) për aktivitetin e rradhës ku janë të ftuar të gjithë ata që dëshirojnë të bëjnë hapat e para në SQ Wikipedia.

Disa prej shenimeve nga takimi i sotshem HedgeDoc - Collaborative markdown notes

R.S

2 Likes

Këtë të premte në 18:30 ju ftojmë në aktivitetin e rradhës të Wikimedia Community User Group Albania, ku do njihemi me një seri ilustrimesh nga artisti i ri Ramiz Maliqati, mbi shtëpitë me vlere lokale shqiptare, të frymëzuara nga projekti The Albanian House. Në të njëjtën kohë mësojmë të editojmë përmes tyre në Wikimedia commons. :house::house: Mos e humbisni!

R.S

3 Likes