Wikimedia Diversity Conference 2017

Pershendetje,

Ne nentor te 2017 zhvillohet konferenca rreth ceshtjeve gjinore dhe diveristetit ne Wikimedia. Kush do qe ka kontribuar ne Wikipedia rreth ceshtjeve gjinore mund te aplikoje ketu.

Greta

1 Like

@Greta Thanks for sharing this.
Nuk po gjej dot faqen ku mund te aplikoje :confused: gjithashtu duket qe te kem kontribute ne wikipedia qe te pranohem?

Thanks :*
Kristi

Linku. e kam vendosur dhe tek ‘ketu’ https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Diversity_Conference_2017/Scholarships

Po, eshte event i dedikuar kontributit ne Wikipedia rreth diversitetit. Pra duhet te kesh edituar/organizuar evente qe nxisin njerezit te editojne rreth ketyre ceshtjeve etj.

Mundohu te kontrubosh te ky projekti qe kemi hapur ketu: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProjekti_Women_in_Red/∞womenwikidays
deri me date 20 dhe perdore si reference ne aplikim

1 Like

@Kiki meqe ne privat spo ma var, po te bej presion publik, Aplikove? Aplikove? Aplikove?

Deri te dielen ke kohe :slight_smile: <3