Wikimedia Commons Event mbi arkitekturen e Tiranës

Pershendetje,
Desha te di nëse do ishte e mundur të organizojmë nje event mbi përdorimin (nivel fillestar) të Wikimedia commons, të hënën tjeter me datë 29 korrik mbasdite rreth ores 18:00 ne Open Labs ?
Të dielën mbasdite do organizojmë një architour në Tiranë, gjatë të cilit shpresoj do mund të sigurojmë mjaftueshëm foto materiale për Wikimedia eventin një ditë më pas. Do ishte shumë mirë nëse do kishte njerëz pak me advanced ne Wikimedia gjate eventit, nëse do ishte e mundur. Kush ka dëshirë është i mirëpritur dhe në architourin e të dielës pasdite :slight_smile:
Faleminderit në parantezë
Jora

4 Likes

Hi Jora :blush:
Duket ide shume interesante dhe kam deshire edhe une te bashkohem.

5 Likes

Nje ndryshim i vogel per shkak te nje angazhimi tjeter, nese mund ta realizojme eventin ne fjale te Marten 30 korrik ne ore 6 mbasdite.Juela je e mirepritur normalisht.
Faleminderit
Jora :slight_smile:

Në rast se ju duhet ndihmë në lidhje me kontributet në Wikimedia Commons më keni në dispozicion gjatë aktivitetit e më tej.

R.S

1 Like

Pershendetje,

Kjo eshte faqja e aktivitetit per Wikipedia event mbi arkitekturen e Tiranes, me pershkrimin perkates. E zhvillojme neser ne oren 18:00, hyrja eshte falas normalisht dhe jane te mirepritur te gjithe.
Wikimedia Commons event

Gjithashtu per kedo qe vjen per here te pare, kjo eshte adresa: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Adresa_e_hackerspace

Shihemi neser :slight_smile:
Cheers
Jora

1 Like