Wikimania 2018

Hello,

Janë hapur aplikimet per bursa ​për pjesëmarrje në WIKIMANIA 2018[1]. Wikimania është konferenca më e madhe vjetore e Wikimedianeve aktive në të gjithë projektet e Wikimedia Foundation. Eventi i rradhës organizohet në Cape Town, Afrikë me datat 18-22 Korrik, 2018. Data e fundit për të aplikuar për bursë është 22 Janar 2018.

Këtë vit unë jam pjese e Commette të Scholarships, nëse dikush do këtë nevoje për ndihme për të plotësuar formularin e aplikimit të më kontaktojë tek gretadoci@gmail.com.

Është ndër eventet më interesante të Wikimedias për shkak te diversitetit dhe pjesëmarrjes së vullentareve nga të gjithë nënprojektet.

Më shumë detaje rreth eventit gjeni këtu(duke u përditësuar) [2]

[1]https://scholarships.wikimedia.org/apply?uselang=en
[2]https://wikimania2018.wikimedia.org/wiki/Wikimania

Suksese,
Greta

4 Likes

Shumë faleminderit Gret që e ndave me ne. :star_struck: