Wikifilmat SQ: aktivitetet për 2019-ën

Në vijim të edit-a-ton të kaluara rreth projektit WikiFilmat SQ dhe të takimeve të grupit organizativ do doja të informoja rreth datave të aktiviteteve të ardhshme që janë konfirmuar tashmë:

  • 19.04.2019 @18:30:
  • 24.04.2019 @18:30
  • 04.05.2019 @18:30

Për cdo paqartësi mos hezito të shkruash këtu dhe një ose më shumë nga anëtarët e grupit organizativ do i përgjigjen pyetjes tënde.

R.S