Wikidata: Sixth Birthday/Wikidata for GLAM institutions in Albania (workshop)

Hey njerez :),

Po mendojme te organizojme nje workshop per ditlindjen e Wikidata ne hackerspace ne date 29.10.2018 ne oren 5:30PM, ku do prezantojme se cfare eshte Wikidata dhe do fokusohemi ne Wikidata per institucionet GLAM ne Shqiperi.

Faqja e te gjithe aktiviteteve duke perfshire tonin qe do organizohen per Wikidata Sixth Birthday mund ta gjeni ketu: https://www.wikidata.org/wiki/Wikidata:Sixth_Birthday

Duke qene se Open Labs nuk ka aktivitet ne kete date ne wiki jeni dakort te organizojme aktivitetin ne hackerspace?

Ps: Ne aktivitet mund te mesoni edhe me shume per projektet e Wikimedias dhe se si mund te kontribuoni me shume dhe cdo lloj pyetje tjeter qe mund te keni :wink:

Faleminderit,
Nafie

4 Likes