Wiki.openlabs.cc

Te nderuar kolege:
ketu keni nje tutorial se si te editoni wikin.
Kini parasysh qe ti jepnit nje dore sdo ishte keq :stuck_out_tongue:

1 Like

Boris, ne pergjithesi tituj pak me specifik per temat ketu :wink:

@kominoshja gjtihashtu Wiki duhet prezantuar dhe tek personat që nuk janë anëtarë për mendimin tim.

moving the topic
 :slight_smile:

Do lejojme njerez qe nuk jane anetare te kene llogari?

Ne wiki?Sdo preferoja sepse spam

Jam me dy mendje për këtë temë pasi kemi raste si për shembull eventi i Thomas Levine ku ai e organizon dhe do kishte interes që të plotësoje të dhënat e aktivitetit në wiki
 Ndërkohë që ai nuk është anëtar.
E thënë kjo, ndoshta për raste të tilla do kishte interes që të krijojmë një proces ku dikush shkruan në një thread ku mund të bëj dhe kërkesën për krijimin e llogarisë dhe ne manualisht ja krijojmë?

Si ju duket si ide?


R.S

1 Like

Dhe dicka, mund të përdorim imazhës* (favicon) të ndryshëm për cdo element të infrastrukturës online që përdorim? Më specifikisht për wiki, website, forum, pad dhe cloud? Personalisht do më ndihmonte shumë pasi shpeshherë i kam hapur të gjitha në të njëjtën kohë dhe ngaterrohem.

  • propozoj qĂ« fjalĂ«n favicon tĂ« pĂ«rkthejmĂ« ‘imazhes’.

R.S

2 Likes

Dhe dicka, mund të përdorim imazhës* (favicon) të ndryshëm për cdo element të infrastrukturës online që përdorim? Më specifikisht për wiki, website, forum, pad dhe cloud? Personalisht do më ndihmonte shumë pasi shpeshherë i kam hapur të gjitha në të njëjtën kohë dhe ngaterrohem

Shume dakord. Faji i Borisit qe ka pertuar.

propozoj qĂ« fjalĂ«n favicon tĂ« pĂ«rkthejmĂ« ‘imazhes’.

Nuk ben sens te them te drejten. Dhe Lasgush Poradeci nuk do shkonte aq larg. Pertej shakave, favicon perdoret ne cdo gjuhe, ashtu si cookies dhe nuk supozohet te perkthehen.

1 Like

Oh sigurisht, eshte faji im që nuk jam designer. Absolutisht dakord. Do i kujtoj vetes qe te bej shkoll arti kur te rritem

Shume dakord me Redonin. Mendoj qe mund te bejme dhe perjashtime per krijimin e llogarive ne wiki per jo anetare.

Shaka po beja. Imazhi i Wikit mund te perdoret direkt si favicon. Gjithsesi do te ta dergoj dhe njehere.

Nje propozim qe kam eshte Liridoni pasi na ka ndihmuar ne instalimin e stampave dhe ka eksperience ne MediaWiki

Jam goxha dakord, do na ndihmonte te organizohemi

Personalisht them jo. Nuk arrij te shoh asnje lidhje midis favicon dhe imazhës. Cfare gjuhe ekzaktesisht eshte [color=red]imazhës[/color]?

:thumbsup:

Ju më keni inat që e di shqipen më mirë se ju. Nejse.
@kominoshja propozoj qĂ« ne menu tek nĂ«nkategoria ‘kultura FLOSS’ tĂ« shtojmĂ« dhe njĂ« kategori qĂ« tĂ« pĂ«rfshijĂ« LibreOffice. NdonjĂ« ide se si ta quajmĂ«?


R.S

E vertete :sweat:

Dokumente FLOSS?

Gjatë takimit të anëtarëve sot (teknikish dje) u fol për rifillimin e reflektimit të kulturës FLOSS online si mjet dokumentimi për cështje free open source, privacisë online dhe domeinit publik, pra elemente që lidhen me OL por mund të mos gjenerohen vetëm nga ne .Një material i tillë (tutoriale për software dhe hardware floss, përshkrime licensash floss, open geodata etj) duhet të jetë i aksesueshëm për përmirësim dhe nga persona që nuk janë anëtarë të OL. @elioqoshi dhe @anxhelo propozuan një zgjidhje teknike që në qoftë se e kuptova mirë lidhej me domain shqip.wiki dhe GitHub. Djema një sqarim të mëtejshëm do e vlerësoja që ta cojmë përpara. Faleminderit,

R.S

2 Likes