Wiki Filmat SQ #4

Ditën e mërkurë 24.04.2019 mblidhemi në Open Labs për editathonin e rradhës për të shtuar informacion rreth kinematografisë shqiptare në Wikipedia shqip.

Vazhdojmë këtë seri aktivitetesh duke përmirësuar artikuj ekzistues ose të krijojmë të rinj rreth filmave, aktoreve dhe detaje të tjera për filmat shqiptarë.

Shihemi në Open Labs të mërkurën në orën 18:30! :grin:

Mariana

2 Likes