Website per Hapesira Kulturore Uzina

Pershendetje Open Labs :slight_smile: Me pershtypjet me te mira nga takimi i pare, kemi deshire te rikthehemi per te kryer nje takim tjeter per ndertimin e website te Uzines. I diskutuam gjerat me njeri tjetrin e tani jemi me te qarte se cfare duam. Kur eshte e pershtatshme per ju te kryejme kete takim ? Jemi te lire pervec datave 26, 27 e 28 Janar. Faleminderit!

1 Like

Përshendetje @Albi ,

Faleminderit për komentet pozitive. Java e ardhshme është relativisht e ngarkuar për anëtarët, duke qenë se pjesa më e madhe do marin pjesë në disa konferenca open source.

Besoj se java më pas do ishte më e përshtatshme për ne. Si mendoni?

Cheers,
Sidorela

Pershendetje Albi,

Sic tha dhe Sidorela, java e ardhshme eshte pak e ngarkuar pasi nje pjese e madhe e anetareve nuk do jete ne Shqiperi. E thene kjo, personalisht jam i lire dhe i gatshem ta bejme eventin kete jave nqs keni deshire. Si ju duket data 25 Janar? Per orarin e diskutojme me vone nqs jeni dakord.

Cheers,
Anxhelo

Pershendetje ,

ta diskutoj edhe me grupin e do iu kthej nje pergjigje sa me shpejt.

Faleminderit

Albi

Pershendetje,

A eshte e pershtatshme data 3 shkurt per ju ? Sepse me date 25 janar kemi pune tek Uzina, llaç e tulla :slight_smile:

Faleminderit

Shume nga anetaret nuk do jene kthyer deri me date 3 Shkurt por duket ok per mua. Do jua konfirmoj maksimumi te henen.

Pershendetje,

Po ne datat 5 / 6 / 7 Shkurt keni mundesi ta kryejme takimin ? Pas kesaj date nje nga vullnetaret e angazhuar me pjesen e website do largohet jashte Shqiperie, e per ne do ishte e pershtatshme nje nga keto data.

Ju falenderoj :slight_smile:

Nje pjese e mire sapo do jene kthyej nga Brukseli dhe kam pershtypjen qe do kemi periudhe intensive :frowning:
E thene kjo, data 8.02.2020 ne 11.00 do ishte ideale, sidomos per mua.

R.S

Pershendetje,

Ju lutem a eshte e mundur ta bejme me date 8 por ne oren 17:00, sepse ne mengjes kemi aktivitet ?

Faleminderit

E bejme ne 16.00 sepse do duhet te leviz heret nga hackerspace dhe nuk mund te rri shume gjate fatkeqesisht. Shihemi te shtunen.

R.S

Ok super. faleminderit