Webinar: Intro to Python

Introduction to Python (and why it is better than Java for beginners)
20 Maj | 18:00 | m.flossk.org/webinar

Ky webinar është i dedikuar për fillestarët në programim si dhe për studentët që ballafaqohen më lëndën e Java-s në fakultet.

Do të flasim shkurtimisht mbi temën se pse është më mirë që fillestarët t’a mësojnë logjikën e programimit me Python dhe pastaj të vazhdojnë me Java apo gjuhë tjera programuese.

Ky webinar mbahet nga Bleron Limani, zhvillues softueri me përvojë dhe entuziast i shkencës së të dhënave.

1 Like