Webinar: Dizajnimi i PCB-ve me KiCAD

Në bashkëpunim me FLOSSK, nga Prishtina këtë të shtunë organizohet webinari i radhës.

Në këtë webinar do të mësojmë më tepër mbi disa aspekte bazike rreth PCB, procesin prej skemave, dizajnimin e pllakës dhe gjenerimin e files për prodhim.
Ndërsa fazat e dizajnit do të shpjegohen duke dizenjuar një pllakë si shembull.
Për këtë do përdoret një platformë open source për dizajnin e skemave elektronike, KiCAD

Erdet Nasufi është Lead EE në Solaborate, projektues dhe kodues i elektronikës.

Kur: 25 Prill | 15:00
Ku: m.flossk.org/webinar

3 Likes