We rise women in tech conference

Hey po shikoja kete konferencen qe na sygjeroj Elio (Faleminderit Elio qe e ndave) dhe me duket interesante per te aplikuar ( https://werise.tech/ ).

Cheers
Nafie Shehu

2 Likes

Dhe 1 jave ka mbetur per aplikimet :slight_smile:
Aplikoi dikush?