Vector Tile server

Hello,

Jam i interesuar te instaloj një vector tile server qe te jete open source. Ka dikush exp me ndonjë gjë të tillë dhe a mund të me japi ndonjë ide. Pranohet çdo sugjerim përveç se mapnik(dont have time for that thing)

Nuk ndihmoj dot ketu por mendoj qe ia vlen te pyesesh @besiguri pasi ai mund ta di.

@besiguri Hello, ke ndonje ide? Mund te me japesh ndonje how-to?

Pershendetje @diskmanti,

Tani nuk arrije te kuptoj shume mire ndoshta pyetjen por me sa kuptova une mund te bane me geoserver.org . Por nese kerkon dicka me detaisht te lutem me kontakto.

Falmnderit,
Besforti

E njoh GeoServer si teknologji dhe eshte the best web mapping server per mendimin tim. Por isha i idese te krijoja dicka te ngjashme me Vector Tiles si Mapbox ose Mapzen. Nuk e di nqs Geoserver ta lejon kete gje apo jo. Nqs po te lutem me trego :grinning:

Po pasi qe po i permend Mapbox dhe Mapzen, besoj te dyja kane dicka ne github e tyre. Tani besoj te kuptova me mire, mirpo besoj qe duhesh te shikosh me shume ne Mapbox dhe Mapzen, apo ndoshta edhe CartoDB kan dicka neper Github.

Thanks,
Besfort

Tool me të mirë që gjeta janë tegola dhe t_rex. Duhet të filloj ti test tani. :smile: nqs keni dëshirë të tak për ndonjë brainstorm sessions do ishte shumë interesante. :wink: