Transferimi nga Google groups në platformën e re

Përshëndetje sërisht grupi,

do doja të pyesja për momentin që planifikohet të transferohet komunikimi nga Google Groups që përdorim aktualisht në forum.openlabs.cc.

Faleminderit,


R.S

Pershendetje Redon!
Discourse (programi qe perdoret per forum.openlabs.cc) eshte ideuar qe te zevendesoi Google Groups
Programi eshte open source
Se shpejti do kalojme plotesisht

@kominoshja dhe personat e tjerë që kanë ndihmuar për discourse, shumë faleminderit për punën e bërë. Më në fund do largohemi nga Google Groups :stuck_out_tongue: .

1 Like

Ju lumshin dockat njerez. Na thoni nese keni problem me perdorimin e forumit nga emaili (pra si mailing list) pasi kjo eshte ideja kryesore e forumit.

Mua po më pelqeka goxha :slight_smile:

Kur do behesh anetar @eplaku ? :smiley:

@elioqoshi Elio e vleresoj ftesen dhe sugjerimin por nuk jam i sigurt qe mund te perkushtohem per sa i perket kohes :frowning:

Gjithesesi ajo qe me pelqen shume eshte mundesia per te qene pjese e aktiviteteve te here pas hershme dhe mbi te gjitha besoj ne vizionin e punes qe po beni :smile: