Tirana WordPress Meetup

Me daten 15 Dhjetor 2022 nga ora 18:00 deri ne 20:00 do te organizohet takimi i rradhes i komunitetit te WordPress.

Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet një herë në muaj.
Në çdo takim do të diskutohet për WordPress. Programi vendoset nga komuniteti dhe zakonisht në fund të çdo eventi vendoset se për çfarë do të diskutohet në eventin e rradhës. Nëse jeni të interesuar për një temë specifike ju lutemi të na shkruani dhe do të merret në shqyrtim nga komuniteti.
Për të qenë pjesë e komunitetit tonë nuk ka rëdësi nëse jeni një ekspert i WordPress apo sapo keni patur kontaktin tuaj të parë me WordPress, të gjithë janë të mirëpritur.
Nëse jeni të interesuar për të qenë pjesë e grupit organizues të komuniteti, keni dëshirë të flisni ose të organizoni një Workshop ju lutem te kontaktoni me Eduardin:(Login to Meetup | Meetup)

Në takimin e rradhës do të flitet për:

  1. Njohuri të përgjithshme mbi WordPress
  2. WordCamp

Meetup-i do te organizohet tek OpenLabs Hacker Space.

1 Like

Faleminderit për organizimin Eduard. Shihemi në hackerspace.

R.S