Tirana WordPress Meetup

Pershendetje,
Me daten 3 Nentor 2022 nga ora 18:00 deri ne 19:30 do te organizohet takimi i rradhes se komunitetit te WordPress.
Ky eshte takimi i pare ne person qe para “covid”, keshtuqe duke qene se u be shume kohe qe nga takimi i fundit, kete takim do ta perdorim per tu prezantuar me njeri tjetrit dhe gjithashtu te vendosim per organizmin e takimeve te tjera.
Takimi do te zhvillohet tek Open Labs Hacker Space.

Jeni te mirepritur.

1 Like