Takim Virtual “Gratë në STEM – Karriera, sfidat dhe përfitimet?”

Pershendetje te gjitheve,

Te marten qe vjen, ne daten 7 Korrik 2020, ne oren 17:00-18:30, se bashku me SCiDEV dhe koleg do te organizojme nje takim virtual per te folur per grate ne STEM.

Gjeni me shume informacion ne linkun me poshte: https://scidevcenter.org/webinar-series-5-women-in-stem/?et_fb=1&PageSpeed=off

Ju mirepresim,
Orkidea

4 Likes

Bravo per iniciativen. Urime @Sidorela !
@Orkidea (sic e prisje supozoj :smile: ) do doja te ju propozoja qe te perdorni platforma me kodburim te hapura per organizimin dhe planifikimn e aktiviteteve te tilla. Mua me ke ne dispozicion, por jam i sigurt qe dhe anetare te Open Labs do jene te gatshem te ndihmojne ne nje menyre ose tjetren qe te beni tranzicionin. Suksese dhe 'shihemi ne daten 7.

R.S

Shume faleminderit :). Ne fakt do na ndihmonit shume, tentuam, po nuk ia dolem me sukses per te perdorur ndonje nga platformat me kodburim te hapur.

Shihemi ne daten 7 :slight_smile:

1 Like