State of the Map 2020

Pershendetje,

State of the Map është konferenca vjetore ndërkombëtare e OpenStreetMap . Vitin e ardhshëm do mbahet në Cape Town, Afrika e Jugut në 3-5 Korrik. Janë hapur aplikimet për prezantime dhe deadline është 23 Shkurt.

Më shumë informacion mund të gjeni dhe në blogun nga OSM Foundation: https://blog.openstreetmap.org/2019/12/07/call-for-sotm-2020-presentations/

ose website: https://2020.stateofthemap.org/cfp/

Ku ka informacione rreth tematikave dhe kritereve të vlerësimit. Aplikimet për scholarship nuk janë hapur akoma.

Cheers,
Sidorela

3 Likes