SourceLift Fund nga Kiwi.com

Pershendetje grupi,

Nga nje tweet i Jan u informova per SourceLift funds nga Kiwi.com per te mbuluar kostot e udhetimit per grupe personash (3-10) qe duan te ndjekin konferenca open source dhe kane nevoje per buxhet. Nje shembull mund te jete disa persona nga Open Labs qe duan te shkojne ne FOSDEM mund te aplikojne si grup. Kjo vlen dhe per OSCAL, per ata/ato qe duan te vijne ne Tirane per OSCAL dhe ky program i ndihmon me kupona fluturimi deri ne 200 EUR/person.

Ky eshte website i tyre https://source-lift.com/ me me shume info.

Thanks,
Jona

2 Likes

Deshiron dikush te bashkohet per te formuar grupin mbi 3 persona per te aplikuar per mbulim te shpenzimeve te udhetimit (idealisht per ne FOSDEM)? @Members

2 Likes

Une, por nga pershkrimi eshte teams running a project…