Siguria kibernetike dhe të drejtat e njeriut në Shqipëri

Këtë të premte, datë 23 qershor, në orën 19:00 mbahet në hackerspace prezantimi i raportit studimor “Tejkalimi i hendekut mes sigurisë kibernetike dhe të drejtave të njeriut”. Të pranishme do të jenë dy hulumtueset e studimit Sara Kelmendi dhe Megi Reçi nga Instituti për Demokraci dhe Nërmjetësim. Pas prezantimit do të ketë diskutim të hapur mes prezantuesve dhe të pranishmëve.

Ju mirëpresim :blush: :raised_hands:t3:

PS

Për të interesuarit të cilët duan të informohen mbi raportin, mund ta gjejnë këtu: https://idmalbania.org/sq/raport-studimor-tejkalimi-i-hendekut-mes-sigurise-kibernetike-dhe-te-drejtave-te-njeriut/

3 Likes