[SFD-announce] Document Freedom Day today/tomorrow on March 29th!

Dear all!

It is with great pleasure that we are announcing Document Freedom Day
celebration. As usual the event is celebrated on the last Wednesday of
March and a few teams have already celebrated earlier such as people in
Taiwan!

Due to the late announcement we are thinking to give people 1 more month
to prepare for the event and run it on Wednesday April 26th!

Make sure you mention the date you’re running the event on your wiki page.

We’ve migrated most of the content from the FSFE website to ours but
plan on filling up the wikis as we have done with other events to
provide tips & tricks for the years to come.

We would also like to thank our sponsors Google and Freiheit who have
always back us up and deserve a big thank you for that!

So without further ado celebrate Document Freedom Day fully and enjoy
every moment of it!

Thank you!

on behalf of DFF

Frederic Muller


SFD-announce mailing list
SFD-announce@sf-day.org
http://mail.sf-day.org/lists/listinfo/sfd-announce


Redon Skikuli | sent on the go

1 Like

Do angazhohemi kete vit? @Melisa si mendon? Mund ta marreh persiper? Me
ndihme sigurisht.


R.S

@rskikuli , sugjeroj mos te besh forward emaile nga njerez te tjere se eshte konfuzuese pasi duket sikur kane postuar ata ne mailing list. Plus eshte e panevojshme te dergohen 2 emaile rrjesht per te njejten gje. Me mire nis nje email te ri duke kopjuar tekstin ne quote.

Ne lidhje me temen: Po duhet ta facilitoj dikush. Mund te ndihmoj dhe une pak nese dikush e merr persiper.

1 Like

Mendoj se mund ta marr persiper Redon. Me ndihme sigurisht.

1 Like

Kam pershtypjen qe ke ngaterruar kategorine.
Te lutem, contentin ne anglisht publikoje ne ‘English’

1 Like

Eshte pak blurry kjo gjeja pasi nuk mund ti kerkojme njerezve te perkthejne emailin. Gjithsesi i thashe Redonit te evitojme fwd emailesh.

1 Like

Më gëzon që e more përsipër @melisa.sulko. Hapi i parë është që të regjistrohemi si pjesëmarrës këtu: http://www.documentfreedom.org/index.php#g-features (add your event).

Hapi i dytë është të gjesh dhe një person tjetër që do të të bashkohet. Unë e kam kohën shumë të limituar dhe mund të ndihmoj vetvm për pak gjëra. Në vijim shtoje përshkimin e aktivitetit në Wiki të Open Labs (këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete), blog të OLs dhe FB event.
Propozoj që të projektojmë këtë https://www.youtube.com/watch?v=Ag1AKIl_2GM dhe të vijojmë me bashkëisedim për të parë se si mund të rrisim ndërgjegjësimin në vendin tonë.
Mos harrojmë dicka për të pirë dhe snaks (propozoj fruta).

Si mendon?


R.S

Jam dakort Redon . Nderkohe po filloj me regjistrimin dhe te tjerat.

2 Likes

Si po ecim me këtë @melisa.sulko?


Redon Skikuli

Kam bërë rregjistrimin e eventit Redon. Ndërkohë po merremi për promovimin.

1 Like

@anxhelo @elioqoshi mund te na ndihmoni me rregullimin e permasave te ketij imazhi .

Do e vleresoja nje pergjigje nga ana juaj qofte pozitive apo negative.
Faleminderit

1 Like

@nshehu në cfarë përmasat duhet bërë imazhi dhe ku do përdoret? Eshtë info që i duhen një dizajneri që të procedojë :wink:


R.S

@rskikuli e rregulloi Anxhelo ;). Faleminderit @anxhelo

Këtu do të gjeni faqen ne Wikin e Open Labs Hackerspace të Document Freedom day.:
https://wiki.openlabs.cc/faqja/Document_Freedom_Day_2017
Në brendësi do të gjeni edhe eventin në FB dhe aktivitetin në openlabs.cc .

2 Likes

Pershendetje! Mos harroni eventin e Document Freedom Day sot ne oren 17:00 :blush::blush:

Si shkoi dje @melisa.sulko ?

@elioqoshi shkoi mire e gjitha.

Fillimisht suksese në organizimin e aktivitetit të pare @melisa.sulko! :open_labs: :cool::sparkles:
Të lutem ploteso këtë: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Document_Freedom_Day_2017.


R.S