Sesion me Elegoo makine-robot


(evavranici) #1

Pershendetje,
Po mendoj te organizoj ne Open Labs nje sesion mbi programimin e nje roboti-makine me Elegoo uno, te cilin mund ta sjell une. Do te jete dicka teknike dhe interaktive. Software-i qe do te perdorim per programim dhe vet kompania per prodhimin e hardware jane te orientur drejt zhvillimit open-source. Ne qofte se kjo duket okay, si fillim, duke pare dhe faqen wiki per aktivitetet, do propozoja daten 15 Shtator. Si mendoni?


(Alba) #2

Mua me duket shume interesante si teme, nese do e zhvilloni ne 15 shtator mund ta lini si orar pasdite ?


(evavranici) #3

Ckemi Alba,
Pasdite do te jete. Per orarin ekzakt do te te dergoj linkun e eventit :slight_smile:


(evavranici) #4

Wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Elegoo_Workshop
FB: https://www.facebook.com/events/239482750071624/