Resurse per OSCAL 2017

Hey njerez :slight_smile:
Ne linkun e meposhtem keni resurse per OSCAL 2017 te cilat mund ti postoni ne rrjetet tuaja sociale :slight_smile:

1 Like

Meqënëse na ndajnë dhe pak ditë nga aktiviteti i madh i komunitetit ju lutem gjeni më poshtë disa informacione dhe materiale shtesë që mund t’ju ndihmojnë gjatë aktivitetit:

Ndërkohë, hidhi dhe një sy materialeve që vijnë me biletë të kategorisë ‘Supporter’ ose ‘Mega Supporter’:https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:OSCAL_2017. Janë printuar me dashuri dhe kreativitet në Athinë me teknikën silkscreen dhe dizejnuar në Tiranë nga Kleidi Eski: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:OSCAL_2017

Shihemi të shtunën 13 maj dhe të dielën 14 maj në 9.00.


R.S