Red Hat Developers ofron akses pa pagese ne produktet e RH

Nga nje bisede ne Telegram doli tema e produkteve te Red Hat dhe menyra se si mund te aksesohen pa pagese nje pjese e tyre.

Me mire se ta shpjegoj une ka nje tufe marketingsash qe e kane shtjelluar ketu https://developers.redhat.com/about/.

Me pak fjale ideja eshte qe nese regjistrohesh si Red Hat Developer perfiton nje tufe mjetesh dhe ambjentesh zhvillimi e testimi qe perfshin sisteme operative (RHEL), ambjente zhvillimi (Developer Studio) etj. Ky eshte linku per tu regjistruar: https://developers.redhat.com/register/. Gjithsesi ne linkun ‘About’ me siper ka informacion mjaftueshem keshtu qe nuk po zgjatem.

5 Likes