Radio Online rreth të përbashkëtës digjitale në Open Labs hackerspace


(Elton Ngjela) #21

@rskikuli Radio eshte gati. Sot bejme testet e fundit. Na duhet vetem te bejme deploy tek ambjenti i Open Labs dhe te hedhim ne git proceduren dhe gjerat. Te merkuren mund te kemi nje orar, ose nqs jo nje dite tjeter pas asaj per te punuar atje?


(Redon Skikuli) #22

Bukur. Eshtë ok për ju 14.00 - 16.00 të mërkurën?

R.S


(Elton Ngjela) #23

Mund ta konfirmoj me neser, prishen pune?


(Redon Skikuli) #24

Sigurisht, megjithëse mezi po presim nga entusiazmi :slight_smile:

R.S