Punëtori: përgjimet masive online dhe mbrojtja prej tyre

Përshëndetje :raised_hands:

Nesër, më datë 18.07, ora 19:00 në mjediset e qendrës sociale Logu i Shkëndijës zhvillohet punëtoria me temë ‘Përgjimet masive online dhe mbrojtja prej tyre’.

Më shumë info për Logun: https://www.facebook.com/TeLogu/

Më shumë info për eventin: https://www.facebook.com/events/245044319436101/

Shihemi nesër :wave:

3 Likes

Faleminderit që e ndave Kristi. Të lutem do ndash dhe lokacionin? Idealisht duke përdorur https://www.openstreetmap.org :wink:

R.S

1 Like

Faleminderit që ma kujtove Redon!

Linku i adresës së Logut gjendet këtu. :v:

Pak e vjeter po relevante: https://altinukshini.wordpress.com/2018/05/16/pergjimet-ne-internet/

4 Likes

Faleminderit shok.

R.S

1 Like

Prezantim shume interesant Redon. Mund ti ndash slidet ketu? Faleminderit

Cili prezantim? Nuk kam bërë ndonje prezantim :wink:

R.S

Me cfare mbaj mend vetem ti mbajte nje prezantim gjate keasj punetorie:

Nuk e di për cfarë e ke fjalën :stuck_out_tongue:

R.S

1 Like