Propozim eventi online per Halloween

Helow OL,

Si thoni per nje event te shtunen e #Halloween i cili do te jete rreth ngjarjeve me te frikshme ne historine e tech? :space_invader: E ngjashme me nje campfire storytelling por online dhe techy. Mund te finalizohet edhe me pjesemarresit qe tregojne, pse jo, histori personale.

Thankss,
Ms Robot

5 Likes