Prishtina & Tirana Infosec Virtual Meetup

Në këtë kohe pandemie, kemi vendosur që virtualisht ta organizojmë Prishtina & Tirana Infosec Meetup.
Kësaj radhe do ti kemi këto prezantime:

  • Çfarë është UAC? Një simulim i vogël se si mund ta perdorim si red team dhe si mund ta bllokojmë keqpërdorimin si blue team.
  • Sulmet kibernetike në lidhje me covid19 si dhe rreziqet në përgjithësi (Covid19 Theme Cyber Attacks + Threats in general)
  • Teknika te social engineering dhe phishing

Ky meetup përkrahet nga Prishtina Hackerspace, FLOSSK Free Libre Open Source Software KosovaK, grass/root dhe XOR.al, këto dy të fundit janë komunitete online të sigurisë kibernetike në trevat shqipfolëse.

11 Prill | 14.00 CET
Meetupi do të mbahet online përmes GoToMeeting:
https://global.gotomeeting.com/join/347213573

Mund tí beni going dhe eventit ne Facebook:
https://www.facebook.com/events/244457023265872/

4 Likes

Pershendetje @sabi,

Faleminderit per njoftimin per eventin. Konfirmoj prezencen :slight_smile:


Silva

1 Like

Recording on FB