Prezantim i projektit dhe websit-it Preservingtirana.city

Përshëndetje të gjithëve!

Po punojmë që prej ca kohësh tashmë, mbi një projekt që quhet PreservingTirana që ka në thelb dhe si koncept idene e ‘Participatory Architecture’ në kontekstin e qytetit të Tiranës. Nqs do ishte e mundur dhe do kishit interes do doja ta prezantoja shkurtimisht idenë e projektit dhe websit-it të tij në komunitetin Open Labs.
Propozoj ta tretim pak gjelin e festave të fundvitit me nje ecje drejt Hackerspacit në datë 10.01.2019 (nga lista e eventeve tuaja, më figuron date e lirë). :slight_smile:
Faleminderit në parantezë

Jora

6 Likes

Pershendetje Jora,

Projekti duket mjaft interesant! Nese menyra si eshte ndertuar website eshte open source besoj do kete akoma me shume interes nga te gjithe.

Count me in. :wink:

Cheers
Mariana

1 Like

Hey Mariana,

Më vjen mirë që do jesh. Po, e gjithë mënyra dhe proçesi se si është ndërtuar websit-i dhe mënyra e kontribuimit në projekt, them se është mjaftueshëm open source dhe gjëndet i gjithi i dokumentuar në Github (në accountin tim)
:slight_smile:

J

2 Likes

Hey Jora,

PreservingTirana duket nje projekt shume interesant per tu prezantuar ne hackerspace duke marre parasysh qe eshte me kod burim te hapur dhe gjithsecili mund te kontribuoje :smiley:

Shtova eventin ne wiki dhe krijova faqen, kur te vendosesh per oren dhe detaje te tjera me thuaj qe ti shtoj edhe infot e tjera: https://wiki.openlabs.cc/faqja/PreservingTirana

PS: per imazh aktiviteti ne fb nuk te ndihmoj dot se sdi as une te bej :see_no_evil: por mund te ofrohet dikush tjeter.

Faleminderit,
Nafie

3 Likes

Shume faleminderit Nafie,

Per mua nje orar nga mbasditia do ishte okay. Mbase ora 17:00 dhe per sa i perket imazhit per facebook mund ta bej vete mendoj :slight_smile:

3 Likes