Prezantim i platformes Bookstack

Përshëndetje!

Do doja të organizoja një aktivitet në Open Labs për të prezantuar një platformë open source që quhet Bookstack.

Bookstack është një platformë me kod burim të hapur e cila shërben për dokumentim për projekte pune apo personale. Kjo platformë është ideale për bizneset e vogla dhe freelancers që duan të kenë një mjet të thjeshtë për t’u përdorur për dokumentim.

A mund të ndihmojë dikush me hapjen e Open Labs në datë 24 shkurt, të premten në orën 18:30?

Faleminderit!

6 Likes

Si perfundim te behem gati apo jo?

1 Like

@Esi Ndjese per vonesen ne pergjigje. Po mund ta besh prezantimin te premten. Do facilitoj une me ambjentin.

@kristicunga Na ndihmon dot me nje poster per ta ndare ne rrjetet sociale dhe @SoniaB ndihmon dot me shperndarjen te lutem?

Faleminderit!

2 Likes

Besoj se është në rregull kështu.

3 Likes