Pre OSCAL, OpenStreetMap Community Sprint

Pershendetje,

duke qene se nje nga tematikat e OSCAL kete vit do te jete OpenStreetMap dhe GIS kemi menduar qe para OSCAL, te premten ne date 1 shtator 2023, ne oren 10:00 - 13:00 te takohemi ne Open Labs per nje community sprint.

Gjate ketij viti kemi zhvilluar disa aktivitete si OpenStreetMap Albania dhe kemi shume ide sesi ta vazhdojme aktivitetin ne muajt ne vazhdim.

Mblidhemi se bashku, rrahim idete dhe hartezojme ne OpenStreetMap!

Aktiviteti i pasqyruar ne axhenden e OSCAL: OSCAL 2023/Axhenda - Open Labs Hackerspace

Resource pad: OpenStreetMap Community Sprint - HedgeDoc