Pre event: SotMSEE Conference @ Open Labs (1 Tetor, 18:00)

Me 1 tetor, prej ores 18:00 do te jemi ne Open Labs per te prezantuar State of the Map Southeastern Europe “SotM SEE”, konference rajonale e dedikuar per OSM dhe GIS.

SotM SEE sotmsee.org organizohet me 25-27 Tetor ne Prizren, ka per qellim te sjell te gjithe ata qe merren me GIS (Geographical Information System), komunitetin e OpenStreetMap, zhvillues softueri, akademike, NGO-te, bizneset dhe te tjere te apasionuar pas teknologjise dhe hartave.

Rreth 150 persona do te akomodohen ne Tech Park Prizren (ish baze ushtarake e KFOR-it Gjerman), ku do te mbulohet fjetja, ushqimi dhe udhetimi, (udhetimi mbulohet pjeserisht per disa pjesemarres).

Ende kemi te hapur thirrjen per foles te orientuar ne GIS dhe OpenStreetmap - https://forms.gle/K3u2ynYzVUoF8M6P8

Poashtu edhe regjistrimi te cilin e gjejne ne webfaqen tone https://sotmsee.org eshte hapur per pjesemarres.

Une dhe Besforti deshirojme te ju takojme dhe te ju tregojme me gjeresisht per ngjarjen, se si do te mund te kemi nje mbulim me te mire tek te rinjet ne Shqiperi.

Mireutakofshim,
Valmiri.

4 Likes

Pershendetje @valmirmustafa,

Virë se të vini në Tiranë! :grin: Po e publikojmë edhe nepër rrjetet tona sociale që të kemi sa më shumë pjesëmarrje të martën.

Cheers
Mariana

1 Like

Shume mire!

Poashtu njoftoni qe edhe regjistrimi sapo ka filluar :slight_smile:

Shihemi te marten!
Valmiri.

1 Like

Aktiviteti eshte dhe ne wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete dhe eshte promovuar dhe ne kanalet e tjera :slight_smile: Do na sillni Ajvar?

R.S

1 Like

Pershendetje @valmirmustafa, a duhet qe edhe speakers te regjistrohen per eventin?