Possible Collaboration

Hi all,
Shpresoj te jeni te gjithe mire ne keto kohe virusi !
Po shkruaj per nje colab te mundshem duke qene se kemi te njejtin qellim por me profile te ndryshme.
Ne si HackerSpace Albania merremi me shume me projekte fizike dhe jemi me shume ne anen teknike te gjerave
ama qellimin e kemi te njejte si ju. Ne duam te bejme nje collaboration me ju per perdorimin e ambienteve te OL per
zhvillimin e disa projekteve si dhe te ndonje team up qe mund te kemi.
Me respekt Klesti

5 Likes

Hi Klesti,

Po ne mund të bashkëpunojmë me shumë dëshirë për përdorimin e ambjenteve.

Aktualisht ambjenti fizik është i mbyllur për shkak të shifrave të larta të Covid19. Por që synojmë të hapet për përdorim së shpejti.
Në planet tona së afërmi është rregullimi i qepenit, për shkak se është pak e vështirë të hapet tani dhe të vendosim internet, por besoj që për çështje javësh do jetë e hapur, sigurisht për grupe të vogla si fillim.

Do të mbaj të përditësuar
Sidorela

3 Likes

Te falenderoj per pergjigjen. Mbetemi ne kontakt per me tej.
Stay safe
Klesti

2 Likes