phpList Bug Squash Party


(Open Labs Hackerspace) #1

Originally published at: https://openlabs.cc/phplist-bug-squash-party/

Në Open Labs hackerspace, ditën e shtunë më 20 tetor do të zhvillohet phpList Bug Squash Party, një event për të eksperimentuar me gjuhën PHP në kodin mbi të cilin është themeluar një projekt prej vërteti. Është momenti për të rifreskuar njohuritë tuaja ne PHP dhe të bëheni gati për një festë të këndshme,jo vetëm…


(Redon Skikuli) #2

Shihemi të shtunen.

R.S