Pershendetje

Pershendetje to gjitheve. Jam nje entuziast I embedded c programming dhe arduino ide. Dua te di nqs keni mundesi te blej nga ju nje arduino mega 2560, nqs se eshte e mundur. Kete kerkese po e bej nga pamundesia qe me ofron koha. Ju faleminderit per vemendjen.

Faleminderit per pyetjen Rigers

@kominoshja kemi ne nje Arduino Mega 2560?

Gjithsesi, @Rigersalv ne nuk shesim pajisjet tona pasi jane per perdorim ne hackerspace. Mund te vish te eksperimentosh me te kur ka anetare ne Open Labs por ne pergjithesi nuk bejme shitje (dhe nuk na lejohet te bejme shitje gjithashtu)