Une jam Irvini nga social Fab-Lab. Ky forum eshte eksperience e re dhe kenaqesi per mua! Fab-Lab ju fton nje dite ne ambjentet e veta. Ketu do mund tju tregoj pajisjet tona dhe bashke me ju vendosim nje tjeter dite qe dhe ne te vijme ne ambjentet e Open Labs. Le te gjejme bashke nje dite, nje date dhe ne ju premtojme nje kafe te mire dhe nje pasdite ndryshe.
Përshëndetje Irvin dhe faleminderit që na kontaktove. Për mua dita e premte 28.06.2019 në 17.30 do ishte ideale. Nqs do na bashkohen dhe të tjerë nga komuniteti do shkruajnë këtu.
Eshtë ok për ju kjo datë dhe orar?
R.S
Heyo, do doja te isha dhe une (:
Hello,
Shume kurioze, do doja dhe une
Te premten, dt 28 qeshor ora 17:30 do ju presim me shume kenaqesi ne ambjentet e Socal Fab-Lab. keshtu do mund te njihemi dhe te flasim nga afer. Per cdo gje mbetemi ne kontakt. Ju presim te premten (:
Irvini
Hi ,
Do iu bashkohem dhe une .
See you today
Kujtese per te gjithe te interesuarit ne takimin e sotshem: Takohemi sot (e premte) ne oren 17.7.15 tek zogu i zi. Per cdo paqartesi mos hezitoni te shkruani ketu.
R.S
Irvin shumë faleminderit për guidën sot, për punën që bëni me Social Fab Lab dhe kryesisht për mikpritjen e ngrohtë! Na gëzoi fakti që ka një komunitet rreth open hardware në Shqipëri ku fëmijë në moshë dhe në shpirt ndajnë dije me njëri tjetrin.
E thënë kjo, ju ftojmë për vizitë me rast të ditëlindjes tonë të 7të më datë 12 korrik 2019 @ 19.30.
Më shumë detaje këtu: Ditëlindja e Open Labs
R.S