OSM meetup 2023

Heyyy,
duke shpresuar që për këdo ky muaj i parë të ketë qenë i mbarë dhe motivues po ju njoftoj se për komunitetin e OSM kështu idealizohet të jetë. :green_heart:

Duke vënë re çdo ditë më shumë rëndësinë e të paturit akses të lirë në nevoja dhe mundësi, gjithashtu duke vënë re se mesh nesh ka shumë të interesuar për rivitalizimin e komunitetit të OSM, menduam të bëjmë fillimisht takimin e parë, si një hapje të punës dhe koontributit që secili nga ne mund të japë në hartëzimin e botës brenda licencave të hapura dhe si vazhdimësi e një pune shumë të vlefshme të ky komunitet ka bërë më herët.

Për më gjatë, në lidhje se si mund/duam të organizohemi apo cfarë aktivitetesh duam të zhvillojmë, jeni të ftuar përzemërsisht të merrni pjesë aktivisht në eventin e datës 4 Shkurt 2023 (e shtunë), ora 12:00 në hapësirat e Open Labs Hackerspace.

Paçim dhe mezi po pres! :star_struck:

4 Likes

Heyy, raportimi i aktivitetit të sotëm gjendet i publikuar këtu. .

Takimi sot overall shkoi shumë mirë dhe pati interes, madje edhe nje pjese nga ne kishin përdorur më herët vegla të ndryshme për OSM.

Takimin e radhës e lamë më 11 Shkurt 2023 - Open Street Brunch.

Personat e pranishëm vetëpropozuan të merrnin me vete:

  • Tost
  • Embëlsira
  • Lëngje
  • Fruta
    dhe më e rëndësishmja
  • Të gjithë do të vijmë me dëshirën për të bashkëndarë dijen.

Bring your best fun, friend and food!

Punuan: Irdi dhe Joana.

6 Likes

Faleminderit për organizimin e takimit sot. Ishte në të vërtetë shumë i mirëorganizuar. Shihemi në takimin e ardhshëm.

R.S

3 Likes

Për ju që keni qejf podcast + OSM:

Geomob podcast episodes about OpenStreetMap - Geomob podcast episodes about OpenStreetMap

R.S

1 Like