OSM Brunch @OpenLabsHackerspace | 11 Feb 23, 12:00

Përshëndetje dhe javë të mbarë!

Pjesëmarrësit e takimit të kaluar të Open Street Map Albania propozuam që i radhës të bëhej më datën 11 shkurt 2023, ora 12:00 në hapësirat e Open Labs.

Ku fillimisht do të angazhohemi në krjimin e llogarive dhe njohjen me disa prej veglave ndihmuese për sa më shumë kontribute dhe në mënyrë të thjeshtëzuar.

Më shumë detaje mund të gjeni në wiki
Ose në grupin e telegramit

Jeni të gjithë të ftuar!
Bring your best fun, friends and food!
:hugs:

7 Likes

Spoiler!!!

Testing a new recipe for the brunch. :yum:


5 Likes

Joana dhe Irdi jeni fantastik! :smiling_face_with_three_hearts:
Shihemi te shtunen!

2 Likes

@IrdiIs mos harro që duhet të ketë avokado të freskëta në përbërje, që të mari ngjyrën e hartës :avocado: :world_map: :green_heart:

1 Like

Wow. Mezi po pres!!!

R.S

1 Like

I love avokado por nuk di si ta perdor ne kek por mund te besh ti dicka me avokado. Dy te rrahura te bejne keq, dy embelsira, jo! :yum:

2 Likes

:eyes::eyes:

Eventi në OpenStreetMap Calendar, shtuar nga @IrdiIs.

3 Likes

Faleminderit për organizimin dhe pjesëmarrjen! Kur është takimi i rradhës @joana @IrdiIs ?

R.S

1 Like

Raporti i takimit ndodhet në wiki

@rskikuli takimi i radhës do jetë në Mars por datën do e vendosim në vijim. Gjithashtu mund të ketë aktivitete para meetup-it të radhës të organizuara nga anëtarët e grupit të cilat do njoftohen në forum.

Faleminderit për pjesëmarrjen!

3 Likes