OSM Birthday party

Hello fellow mappers,

Me date 13 gusht eshte dita kur eshte themeluar OSM dhe kudo neper bote do te festohet nga komuniteti i cdo qyteti. Me shume info mund te gjeni tek link dhe twitter

Do ishte kendshme qe edhe ne te organizonim dicka te tipit let’s have a beer diku(secili me te vetat :stuck_out_tongue: ) dhe bejme ndonje diskutim rreth OSM,… ose jo. varet si na vjen muhabeti :smiley:

Nqs e bejme kete gje do ishte mire sepse dhe do njiheshim pak me shume si komunitet me njeri tjetrin si edhe komuniteti jone do dilte pak ne pah.

Si perfundim kam nevoje qe te me thoni ndonje sugjerim per vendin ku te ikim me date 13 gusht, kush nuk eshte ne :beach_umbrella: kuptohet :smile:

1 Like

Faleminderit per inicimin Amanti :slight_smile:

Thjesht per ta qartesuar: Kemi synuar qe Hackerspace te jete i mbyllur per aktivitete te hapura gjate gushtit qe te behet pak pushim. Duke pare qe OSM ka ditelindje me 13 gusht realisht do ishte ide e mire qe te kemi ndonje meetup diku tjeter ne menyre joformale.

Personalisht kam qejf te bashkohem. Le te sugjerojme nje vend?

1 Like

Une jam shume dakord per organizimin e nje aktiviteti joformal diku ne nje vend tjeter, por qe skam akoma ide se ku.
Do ishte mire qe ta krijonim qe tani si event qe te mund ta shtonim tek faqja e eventeve si dhe komunitetet e tjera. Sa me shume ide dhe pjesemarrje do na ndihmonin te organizonim dicka. :slight_smile:

Vendi nuk ka shumë rëndësi, mund të ikim dhe tek një nga bar afer open labs, e hedhim dhe në harte po nuk ishte :stuck_out_tongue:

1 Like

Cool, le te ikim te Destil atehere? Si thoni?

Ok me duket vend shumë i përshtatshëm për këtë pune. Ne harte është si poi po shtojmë ndonje tag :smiley:

3 Likes

Nice, do ju bashkohem edhe une :grinning:

1 Like

Hey si perfundim do e leme ne date 13 gusht qe i bie dite e diele?
Ta shtojme dhe ne si aktivitet tek faqja e wikit te OpenStreetMap Birthday. Ide te tjera?

Hey
+1 nga une per 13 gusht. Do u bashkohem edhe une :slight_smile:

1 Like

Pi dita zyrtare është data 13,keshtu qe ath do e bëjmë dhe ne. Edhe tek wiki them ta shtojmë bashke me eventet e tjera

1 Like

@diskmanti shtoje të lutem në wiki që të dokumentohet. @Sidorela do bësh një FB event?


R.S

Une jam me pushime, te shtunen kthehem dhe do e shtoja asap. :smiley: shpreaoj6te vine sa më shumë

Nqs bëhet fjalë për të diel kam frikë se pjesëmarrja do jetë e ulët. Do propozoja të jetë ditë jave (e hënë?). @Sidorela mund ta shtosh tek wiki I OSM ku paraqiten të gjitha aktivitetet e komuniteteve?


R.S

Data zyrtare e caktuar është e diela, me duket pa kuptim ta bëjmë ditë tjetër nga sa është vene nga komuniteti

@rskikuli me mire do ishte qe te festohej ne daten 13, por gjithashtu mendoj qe mund te ndikonte ne numrin e pjesemarresve, nga ana tjeter gushti eshte pushim dhe serish numri i individeve qe mund te bashkohet reduktohet.
Nese duam te ndryshojme daten me e pershtatshme eshte te behet me heret.

@diskmanti ska problem pasi mund ta shtoj une dhe ne wiki.

Ju lutem sa me shume mendime qe te krijojme dhe eventin dhe te organizojme nje feste te vogel.

Faleminderit,
Sidorela

Une mendoj qe ta bëjmë ditën zyrtare. Pastaj ne do e organizojmë si social event, jo diçka me zyrtare kështu qe ska rendesi nr i pjesëmarrësve. Rendesi ka qe të bëjmë diçka

Përshëndetje,
Meqenëse nuk kishte sugjerime të tjera, të krijoj faqen në wiki për eventin? Gjithashtu ta vendosim tek eventet e tjera të OSM birthday party.
Deri tani kemi sugjerime data 13 gusht dhe vendi: Destil.
Jeni dakord në 7PM?

Jam dakord per orarin dhe per vendin. :metal:

1 Like

Links per eventin :slight_smile:

Eventi ne fb: https://www.facebook.com/events/500148197000020/
Eventi ne wiki : https://wiki.openlabs.cc/faqja/OpenStreetMap_Birthday_party
Eventi ne wiki te OSM: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/OpenStreetMap_13th_Anniversary_Birthday_party

1 Like