OSM Albania - Hartezojme ne Malawi pas katastrofes natyrore

Para pak ditesh cikloni Fredi ka goditur disa qytetete ne Malawi duke shkaktuar deme te medha materiale dhe ne njerez. Hotosm ka hapur disa projekte per te hartezuar qytetet e demtuara dhe eshte bere thirrje nga disa organizata te ndryshme per kontribues, prandaj kemi menduar qe te mobilizohemi dhe te kontribuojme edhe ne si user group local i Open Street Map.

Jeni te mirepritur te bashkoheni ne Open Labs, ne daten 22 mars 2023, ne oren 18:30.

p.s Per te marr pjese ne aktivitet nuk nevojiten dije paraprake pasi do marrim 10-15 minuta nga takimi per te shpjeguar sesi te shtojme kontribute.

1 Like

Postimi ne wiki dhe publikimi i aktivitetit ne Osmcal

2 Likes

@kristicunga Na ndihmon dot me nje poster per ta ndare ne rrjete sociale per aktivitetin, te lutem?
@SoniaB Ndihmon dot me shperndarjen ne rrjete sociale, te lutem?

Faleminderit <3

2 Likes

Joining!

1 Like

Patjeter, me shume qejf!

1 Like

Ja ku është postimi. E bëra “hartëzojmë Malauin” se “hartëzojmë në Malaui” duket sikur do ikim atje për të hartëzuar :green_heart: :malawi:

2 Likes

Faleminderit te gjitheve qe kontribuat dhe @IrdiIs per organizimin Irdi: "Today members of the OpenStreetMap Albania user g…" - DEF CON Social

R.S