#OSCAL23 Video Editing

Heey folks,

Do te doja t’ju informoja dhe t’ju ftoja te na bashkoheni diten e marte, ne oren 18:30 ne Hackerspace.
Do te jemi duke edituar materialet e regjistruara video te ligjerimeve dhe duke testuar disa tools per video editing nga kjo liste, dhe me tej t’i publikojme ne kanalin tone ne PeerTube (@oscal_conf).

Kjo me qellim qe t’i bejme te aksesueshme per ligjeruesit dhe per te gjitha ata qe nuk kane mundur te marrin pjese ne konferencen vjetore OSCAL23, te organizuar nga OpenLabs Hackerspace.

Ju presim!

:date: E marte | 24 Tetor 2023
:hourglass_flowing_sand: 18:30
:round_pushpin: Open Labs Hackerspace

<3

2 Likes