OSCAL 2022, edicioni i 7-të po vjen

Originally published at: OSCAL 2022, edicioni i 7-të po vjen – Open Labs Hackerspace

Me kënaqësi ju njoftojmë që edicioni i rradhës së Open Source Conference Albania do të mbahet në Tiranë në datat 18 dhe 19 qershor 2022. Nëse po kërkon të kalosh një fundjavë të dedikuar tërësisht programeve dhe kulturave me burim të hapur, të takosh miq nga komunitete të ndryshme, duke mbajtur një prezantim, workshop apo…